U luistert live en online naar LRM radio

Mensen die LRM beluisterden waren ook geĆÆnteresseerd in

Meer informatie over LRM

Radio LRM die zich profileert als familieradio met als motto "De Stem Van De Maaskant" heeft twee frequenties: FM 105.1 vanuit Kinrooi en FM 107.6 vanuit Maaseik.

Voorheen was deze radiozender ook wel gekend als Lokale Radio Maaseik en werd er voor het eerst uitgezonden (toen nog illegaal) in 1982. De officiƫle start dateert van 1983 en kreeg als naam "De Vrije Vogel". In 1983 werd de VZW opgericht en begon de zender uit te groeien tot een degelijke lokale radiozender. In 1990 werd de VZW dan weer overgenomen door andere beheerders waarna de zender zijn huidige naam kreeg "Lokale Radio Maaseik" of ook wel "LRM" genaamd. Er werd een pand aangekocht dicht bij het centrum van Maaseik en een nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van LRM kon beginnen. In mei 1996 was het dan zo ver en werden de studio's voor het eerst in gebruik genomen met een grote opendeurdag. In april 2010 werd de tweede radiofrequentie toegevoegd vanuit Kinrooi: 105.1.

Onze vrijwillige DJ's zorgen voor een diverse mix van muziek. Het grootste deel van de dag wordt er famlie-muziek gedraaid (muziek van 1960 tot en met nu in alle genres). Verder worden er ook andere genres gedraaid zoals rock-n-roll, metal, cabaret, top 20, een dierenprogramma en volksmuziek. Verder zijn er ook de jaarlijks terugkerende LRM top 100, Zonnige 100 en Winterse 50.